Bericht versturen
Guangzhou EPARK Electronic Technology Co., Ltd.
producten
nieuws
Huis > nieuws >
Company News About EPARK verscheepte Één 40HQ-Kabinet aan Malawi
Evenementen
Contacten
Contacten: Ms. Bella Zhang
Fax: 86-20-31104686
Contact nu
Post ons

EPARK verscheepte Één 40HQ-Kabinet aan Malawi

2023-08-10
Latest company news about EPARK verscheepte Één 40HQ-Kabinet aan Malawi

EPARK verscheepte Één 40HQ-Kabinet aan Malawi

 

Op 10 Augustus, 2023, rapporteert men dat een partij van het opwekken van vermaakmateriaal aan Malawi wordt verscheept. EPARK vulde met succes één 40 voet container met een verscheidenheid van het opwekken machines van het arcadespel, die nieuwe vitaliteit en kansen aan het vermaaktrefpunten van Malawi zullen brengen.


De aankomst van deze partij de machinestekens van het arcadespel dat de het vermaakindustrie van Malawi een nieuw stadium is ingegaan. Deze gokkenmachines zullen lokale ingezetenen en toeristen van een pret en een opwindende vermaakoptie voorzien. Of het een klassiek arcadespel of een modern multiplayerspel is, zal het gelach en vermaak aan de gemeenschap van Malawi brengen.


Als leverancier van het spelmateriaal, demonstreerde EPARK zijn professionele logistiekmogelijkheden en producten van uitstekende kwaliteit in dit vervoer. Het bedrijf verpakte en verscheepte veilig de arcademachines aan hun bestemmingen, was het verzekeren van het materiaal in perfecte voorwaarde. Dit niet alleen bewijst de belangrijke positie van het bedrijf in de spelindustrie, maar ook levert een positieve bijdrage tot de ontwikkeling van de het vermaakindustrie van Malawi.


In deze era van digitalisering en technologische ontwikkeling, zijn de vermaakopties diverser en overvloedig geworden. De introductie van deze machines van het arcadespel heeft een gehele nieuwe wereld van vermaak die aan de ingezetenen van Malawi gebracht, mensen toestaan om van de pret van spelen in een ontspannen en prettig milieu te ontspannen en te genieten.


Met de introductie van deze machines van het arcadespel, is het redelijk om te verwachten dat de het vermaakindustrie van Malawi zal bloeien, inspuitend nieuwe vitaliteit in de lokale economische groei en de communautaire cultuur. Dit is niet alleen een gewoon logistiekvervoer, maar ook een belangrijke mijlpaal in de ontwikkelingsgeschiedenis van de het vermaakindustrie van Malawi.


Verheug me op deze machines die van het arcadespel meer vreugde en kansen brengen aan Malawi!

 

laatste bedrijfsnieuws over EPARK verscheepte Één 40HQ-Kabinet aan Malawi  0